Sunday, June 8, 2008

Enjoy Sangat!!!




Sekarang, aku di Hotel Seri Cempaka di Cheras.
Bersebelahan dengan Menara PGRM.
Aku anttended "Grooming" kt sini n aku one of crew from DeBallz.com.
Banyak aku timba pengalaman.
Sangat beharga n i really enjoy to be here!!

Seawal jam 5.30 pagi aku bangun arini.
Kak fath kejutkan..
Semata2 nak pegi Grooming ni.
Kire, mcm tak sia2 ah aku bangun pagi.
Mule2 cam malas gak nak pegi..tapi akhirnye..
aku dapat satu kepuasan!


Banyak yang aku timba disini.
Banyak juga aku kenal orang.
Kat sini aku kenal, abg Haris, kak shazlin, kak shikin, kak ina n yg paling best, kak sulya..
Model yang dah kahwin, ade anak 2 org, tp VOGUE giler!
Boleh masuk ngan aku ah.
Dan macam2 lagi.
Pendek kata, mcm2 ada!
heheehhe..

Now, aku kat SPA Thai..
Dalam Hotel ni gak ah..
Baru pas wat SPA..
Mandi Jakuzi, berSauna, Massage, n mcm2 lg ah..
huhuhu..
Subhanallah..
Keseronokannye tak dapat aku nak gambarkan...
Seronok yang amat..
terlupa seketika masalah yang aku hadapi skarang.. ;)

Kami dilayan bagaikan Puteri!
Ahh.. bilakah saat ini kan berulang kembali?

I have to go..
To be continue.....


Ni gambo2 nye buat tatapan bonie..heheheh: