Saturday, September 20, 2008

Cerita Pada DIRI Tentang Alam MIMPI

Pagi tadi aku mangun tido.. mcm blur2.aku mimpikan sesuatu yang indah. sesuatu yang menjadi Impian, Cita-cita, dan Paling2 aku inginkan dalam hidup! Oh! Aku cintakan dunia luar! Luar dari Malaysia! Dari aku umur 7 tahun lagi, aku selalu berangan2 yang satu ari nti aku akan fly utk sambung blajar.. tiap hari aku berdoa dan terus berdoa. aku inginkan dan terlalu ingin....

"Dimana bumi dipijak, disitu langit dijunjung.."

Malam td aku mimpi aku di United Kingdom..aku pun pelik cemana aku leh cam exactly tmpat yg aku mimpi.namun,yg pasti, ramai kawan2 aku kat situ.. ramai rakyat Malaysia kat sane.. aku rasa sgt teruja dan rase mcm tanak bangun dari tidur aku. tibe2 aku teringat kan assignment aku yang menjeler2 blom siap, so aku bgn lah dr dunia mimpi aku.

Aku rase cam aku semakin dekat dgn impian aku..paling awal pon kalau aku btol2 nak sambung blajar, bulan JUNE 2008. Aku nak sangat222222!!! tp mulai skaranglah aku kene repair result aku..kalo tak cemana nak blajar lagi. Best kalo dapat belajar kat luar negara, blh jalan2!** OH! I LOVE TRAVELLING!!** tp matlamat aku sebenarnye nak blajar tinggi2, nak dapat kije best2..

tp semuanya bukan mudah.. aku mengerti... tp aku sangat berharap.. inilah impian aku sampai bile2.. aku dah tak pk ape pon buat masa ni.. aku dah tak mahu ape2 dah dalam dunia ni..aku rase kalau dapatlah impian aku nih, Aku rela kalu ajal aku sampai... mesti aku kan pergi dengan TENANG..


******yAALLAH.. kau perkenanlah doa hambamu ini...******