Friday, November 28, 2008

as sobru minal iman

kate2 ni yg aku trima tgh hari td dr si dia. terngiang2 kat tinge aku lagi. walaupun ayat itu mudah
: the meaning:sabar itu separuh dr iman" :
tapi itu seolah2 memberi aku satu kekuatan. thanks dear. insyaAllah, aku kan terus bersabar.

****************************************************************

arini aktiviti aku menghantar adik jr umah aku, pipah..die g mid valley, so aku anta die kat tren serdang,den anto kete pada member aku nak sewa (shah), tp last minute die cancel kan suh aku anta kat opis die, aku pas kat iwan, iwan anto aku balik,my bf's bf,ejot pon ade skalik, den tghari td aku g bengkel anta baterry kereta kancil utk di cas.

Alhamdulillah! masih lagi boleh cas.. jimat $$$$ aku. ahhahahaha. pastu dia call.. 10 minit dapat bercakap dh buat aku senang ;)) thanks dear!~dia banyak tanggungjawab. aku faham. dan aku tak kisah pun. pas g bengkel, aku g Maybank utk masukkan duit kepada taiko2 sewa kereta.hehehe. bilelah aku dapat gaji nih.nak bli handbag baghuu..;)

pastuh, aku g anta adik2 jr aku kt library, dowang ade program utk ke Uniten Muadzam, Pahang.Program Induction SIFE, aku pon tak berape faham.anto je.patu baru lah g menapau n makan.Yummy! telur masin.hehehe.

selepas itu aku menjalani sauna yg dah seminggu aku tinggalkan..huahua..10 minit je dah tak tahan. pening pale. masuk jerk bilik, baju wangeyku bertimbun2..sooo... tpakselah melabur rm3 utk basuh kat washing machine.sib bek bawah umah aku jerk..kalo tak, mesti aku basuh tangan..

lepasni manyak lagi kije nak buat.ni break jap jerk. malasnye rase..tp tpaksa..
chaiyok2 enya!~
hahahhahahaha..... :))))))