Wednesday, November 26, 2008

silent is better

diam lebih baik? yaka? ya lah kot.. sbb die suh aku diam. mungkin itu lebih baik. mungkin ya, mungkin tidak. apelah aku merapu nih. baru bangun tdo. best tadi kuar ngan dia,teman dia potong rambut den kuar ngan syu. pnat nye lahai... but really enjoy. arini result dah kuar.



**muke baru pas tgk result kt tmpat boling alamanda.hahahaha**


**kami suke bergambar lam toilet walaupun lam toilet manyak setan.hahahhaha**

Alhamdulillah. mimpi ngeri aku tak terjadi. hehehee. cgpa aku cukup dah kalo nak sambung master. but i must work hard lah lepas nih. syu pun result gempak gak.. congrats syu!~ :)) dia lak lom check result lg..tp aku tahu, insyaallah result okay dr usaha nya sebelum exam..:)) congrats gak, dear!~(cececce..lom dpt tgk result, dh ucap congrats! hahahha) bile flashback balik.. kalo lah aku nih bodoh,takkanlah dpt PTS, pnah jadi best student, tpilih masuk MENSA, dll.. hati kate: "cukup2 la tu nya oi.. jgn meletakkan pedang kat leher sendiri.." hehehe.baiklah2! pengalaman yang lepas banyak mengajar aku erti IDOP dan perlunya usaha yg gigih utk mencapai kejayaan!!
good luck enya! :)))))