Wednesday, December 24, 2008

Sabar itu separuh daripada IMAN. Tapi, Sabar pun ada tahap!

harini aku bengang n serabut sangat2.
suke hati die je nak marah2 aku.
aku sabar je.
aku bukannye perfect dan kau pon bukannye perfect.
kalau kau nak marah aku balik sebab tulis blog camni,
pedulik ape aku. aku punye tangan.
suke ati aku nak taip dan luah ape.
aku dah tak sabar n tak tahan dengan perangai kau.
sampai bila pon kau akan tetap bajet bagus.
kita hidup biar org respect, bukan org takut.
suke hati kaulah.
malas aku nak pk.
ko pklah sendirik!

aku tak sabar dah!