Wednesday, January 28, 2009

Rentetan Peristiwa..

tajuk boleh bikin suspend je..sbenarnye xde ape pon..26/1/2009 alhamdulillah,kekanda aku Hurriyyah Al Husna telah selamat diikat dengan Ahmad Safuan dengan pertunangan. Majlis secara sederhana telah diadakan di rumah kami adik beradik di Sri Gombak. Lebih dr 100 tetamu termasuk dipihak lelaki dan kawan2 kakak aku hadir. Walaupun sederhana, kemeriahan tetap dirasai. Yang seronok sangat majlis dihadiri oleh ummi n buya aku..baru rase mcm bersatu ;)

Malam 26/1/2009 aku, kak fath, shirley,kamil,mus , shah wat suprise birthday kawan aku.

next post aku akan letak kan gambo2 ok!
sekarang nak bersiap cari kereta yang hilang!~laporan polis dah wat. tp still kene cr sendirik sebab dibawah akta : kecurangan atas hak milik orang.