Thursday, February 5, 2009

Ade org bagitau kan..


japgi aku ade test. takut sangat.. takut takleh jawab. huhuh. tp dh study manyak2.yakin pada diri. insyaAllah. I CAN DO IT!


***************************************************************************************************************

arini ade dpt cerita baru dr seseorang. org tu bagitaukan,

- die masih sayangkan aku
- die jeles dengan aku
- die masih lom ade sape2
- die masih amik tau pasal aku
- die dh berubah
- die sedang usahakan sesuatu
- die dah mula
- die itu, die ini..

ape yang aku boleh katakan.. aku masih berminat nak tahu. tp utk selebihnya.. biar ianya berlaku sendiri.. samada dia datang pada aku, atau kami dipertemukan secara tibe2.. secara jujurnya aku katakan, aku tak pernah berdendam dan takkan berdendam.. ape yg pernah aku katakan padanya, itulah dia. tak ada aku nak berubah tibe2 ke. kalo aku kate aku tunggu, aku tunggu. kalo aku kate aku nak berubah, aku nak berubah. kalo aku kate nak bg sesuatu, mmg aku nak bagi. tolong jangan banyak salah sangka. mahu tahu pasal aku, datang sendiri pada aku. tanya betul2. jangan dengar dr mulut manusia yg tak pernah berhenti mereka cerita.

cerita yg aku terima pon, aku tak bgtau aku percaya atau tak. tp utk ape org tu dtg pada aku?

terima kasihlah pasal info2 yang aku sendiri pon tak cari.. lagi aku nak lari jauh, lagi die semakin dekat. sampai bile semua ni kan berakhir? entahlah.... mungkin sampai masing2 sedar dengan dunia masing2..(ape yg aku mengarut nih?? kah kah kah!)

p/s: Aku tak mahu lagi hidup dengan kisah silam. aku mahu kedepan dan terus kedepan. Hidup aku sekarang hanya utk Buya, Ummi, Family dan sahabat2 yang baik dengan aku.yang lain, yg suke cari pasal, yg suke nak cr gaduh GET LOST! Aku tak perlu korg lam idop aku. aku suke begini ;)))

**cincin kesayangan aku dr sidia ;) **

♥ HANNAH Travel Agency ♥