Sunday, February 8, 2009

Jom bukak : http://hannahtravelagency.blogspot.com!~


alhamdulillah. syukur. kini aku selamat berada di langkawi. jam skarang menunjukkan pukul 12.38 malam. aku sengsorang kat lobby hotel yg juga depan laut. Aku di Awana Porto Malai. Sejuk n best sangat bau laut :)). Keluarga pakngah aku semuanya sdang berehat dan ade yg dah tdo.. kami semua letih dan kekenyangan.


Kami selamat mendarat jam 3.05 p.m waktu malaysia td. sampai je kt epot, mak uda aku( bini Aziz Desa ) menjemput kami dan kami di bwa ke kedai mereka. baru aku tau Aziz Desa ni ade kedai makan kat langkawi. kalo dr dulu tau, dah lame aku pow. heheheh. kitowang sewa kete dr mak uda aku. mereka pon wat biz car rental kat langkawi. same cam aku. hehehhe. tp yg best kitowang ditawar harge murah utk kete yg bestt. iaitu Nissan serrena yg baru punye. aku jd driver!~ excited sangat bawak kete besar. pakngah bg lampu ijau. so aku jaln jee.. mule2 cam kekok coz besar.xdpt nk bajet. kejap je mcm kekok. dh lame tuh bawak dh pro plak. mcm dh lame lak bwk kete camtu. aku tahu, pakngah, makngah n yg duk blakang aku semua dh mengucap n berzikir byk2. hahahaha. xdela laju sgt. depa ase laju sbb jalan xbesar cam KL kot. arini dh soping rm20 je.xbyk pon. bli ole2 utk insan2 yg aku ingati. aku ase tenang n enjoy duk sini. tp utk jadikan langkawi sbgai tmpat tinggal aku, xkot... xkene dengan jiwa aku.


aktiviti kami esok, bekfas, den mandi kat pantai, g underwaterworld...yg len belom plan lg nak watpe..byk pakngah aku kuar duit banje.. thanks pakngah! haaa...8/2/2009 bersamaan ari esok, bday makngah aku..aku,k fath n yg lain ade plan nak wat suprise bli kek. aku sayang sgt makngah n pakngah aku. tp dowang takleh ganti ummi n buya akulah. hehehe.sayang sume2lah.


*****************************************************************************************************************


sebenarnye aku online ni bukan nak cite dlm blog..tp nak siapkan draft project n tgh tgu seseorang utk chat.lame dh tgu..x on2 gak :(. aku ase die dh x sudi nak kawan dgn aku lg kot..xpe r.. aku sedar aku sape..... =((


*****************************************************************************************************************


alhamdulillah.. syukur skali lagi.. kwn aku, emma dh berjaya siapkan web HTA aku.. korang kalo rajin, usha2 lah web aku.http://hannahtravelagency.blogspot.com aku wat kat blog je dulu. nti br transform ke real web. Ayat2 pon lom abis lagi bubuh. tp dh ade rupe. sonok sangat.. aku tau ramai yg mengata2 aku pasal aku bukak company ni. tp aku tak kisah. aku amik secara positif sbb aku nak mende positif gak yg aku dapat. yg penting, aku sikit pon tak kacau biz org lain, idop org lain..jadi biarlah aku nak wat ape pon. ya, memang aku tak kaya, memang aku bukan family kaya, memang aku ni nothing, tapi aku akan buktikan pada mereka yg memperlekehkan aku something. korng yg ngata aku dapat ape?? ;P biarlah aku lom 'naik' lg dalam biz..tp aku sednag mencuba dan aku tak mahu berputus asa.. sebabnye.. anak ENCIK MOHD Nashim selalu BOLEH!~ Jatuh dan Naik itu perkara biasa.. sebab tulah ade nye tangga.. kalo mau cepat, naik lah Lif! tp kalo Lif dah penuh, kene naik tangga gak.. hahahaha ;p


cantik ini tangga.


♥ HANNAH Travel Agency ♥