Tuesday, February 3, 2009

Corat coret..

pagi2 bgn dah ceria. pakaian pon warne ceria. tema arini purple.so g class, dr atas sampai bawah, warne purple ;).
dalam ceria2 sebenarnye byk perkare nak diselesaikan dan difikirkan. semalam tdo pukul 1. awal drpd biase. tp sempat study sebelum tdo. something was happened yesterday. prinsip aku skang: "Masalah bukan utk Difikirkan, tp utk DISELESAIKAN". oleh sebab aku berpegang dgn kate itu, maka selesailah 1 masalah semalam. alhamdulillah. i love you, buya. fullstop!

jap lg aku ujian statik buat kali ke-2. doa2 semoga lulus kali in :P. lusa, khamis pon ade 1 paper midterm. 7/2/2009 nak terbang ke langkawi selame 3 hari 2 malam. flight pukul 12.30 tghari.Kami naik AIR ASIA. harap percutian kali ini lebih bermakne. percutian kali ini adalah percutian aku yg kali ke 2 dengan keluarga makngah aku tersayang. kali pertama dulu bercuti di Melaka. Best! Kali ni jauh sket. Kak fath dah merancang segala2nya buat kami. heheheh. very excited!! tp aku dh plan, sampai langkawai, tiap malam aku still kene ngadap laptop utk siapkan report project.. next week dah kene anta draft. next month, presentation n submit final report. Takutnyelah. mcm2 kije. busy gile. 11/2/2009 got another midterm. huahua. balik enjoy je, ade midterm lagik! :((

lpas final exam next month, aku ade meeting dengan biz partner aku. alhamdulillah. web HTA dah siap. tgu nak di uploadkan. yeyyyy! tak sabar nak amik dr ema. tp brochur tak siap lagi. pendek kate. mcm2lah kije nak wat.

sibuk2 aku, aku masih ingat lagi kawan2 sekeliling yg sentiasa bg nasihat dan semangat tuk aku.aku Sayang sgt kwn2 aku. takde dorg, aku tak jd camni kot.The most important is Allah yg bg jalan hidup pada aku.aku syukur. UMmi aku ade pesan, kalo kite nak sesuatu, nak berjaya, MAKSIAT tu mesti elakkan. Hati pon senang buat kerja, doa pun senang makbul. Aku lom lagi menjadi baik, tapi aku sentiasa mengharapkan dan mahu kearah kebaikan.

Malas dah nak layan bende2 "gedik2" nih. hahahah(**shirley, irwanzilah, korg msti pahamkan?hahahhahhaha**) skarang ni idop aku nak pandang depan. yg lepas tak mahu dikenang2 lagi. dikenang lagi parah! cukuplah dh byk terseksa sblom ni. bukan bermakne aku dh lupakan semua yg pernah mencurahkan aku segalanya. aku sentiasa ingat dan aku akan membalas jasa. Terima Kasih kerana menjadikan aku sehingga tahap ini! kini, aku bertambah bahagia :)))))))))).

p/s: bahagia2 pon. hati masih sunyi dan blom terbuka.
maybe 26 or 27...erm...4 or 3 years..(ape tu??aku pon tak paham..kekekekke)



♥ HANNAH Travel Agency