Friday, March 6, 2009

Haishh.. tak habis2 cerita..

location: coit cafe
date: 5 march 2009
time: 11.45 pg

tadi aku tgh lepak dengan najib n ana, dtg pulak member batch aku(nama dirahsiakan). aku gelarkan die sebagai A. bermula lah perbualan kami..

A: Husna! what happened? mana ye BABI..?

Aku: (senyum2..) hehehe.. napenye ni.. datang2 tanye pasal die.. semua dah sedia maklumkan..

A: Ya husna.. kitorg(A dan kawan2 si BABI nih..boys la) nampak die.. kat NIMS Sg. Ramal 3weeks ago.

Aku: so what? takde kene mengena dengan hidup aku kan..

si A ni nak bercerita gak.. penuh excited.. walaupun aku dah cakap.. takpayah cerita.. SEMUA aku dah tahu.. dan aku betul2 tak berminat nak tahu.. oleh kerana kawan punya pasal.. aku pon diam je.. die pon terus bercerita..

A: Mu nok tau dok..mula2..e**t ni yg perasan.. iye cakak ah, wah.nampak usna dah kurus(citt!!kenekan aku lak) tinggi lak.. (kurus ke ANJING tuh??) e**t ni nakg ah tegur BABI, last2 tgk ngan ANJING.. Terus dok jadi tegur..

Aku: hahahha.. so what?? (aku gelak2 jer)

A: xdok ar husna..mu tau kang, aku frust giler bodowh..mu ngang iyekan kawang aku.. kalu nok scandal pon wakpe dengan si "slide"tuh.. bitch tuh usna.. semua tahu kang perangai ANJING tuh.. Bodoh betullah BABI tuh. mcm takde lain tina kat dunia nih.

Aku: (gelak giler..) apehal ko nak kecoh2 sangat.bukannye efek ko pon. kang ko mulelah nak kepoh 1 malaya. ko jgn nak masuk2kan name aku ye. aku takde kene mengena pon. skang ko tengok aku camne?

A: tgk mu happy jer.. mcm takdok mende jadi je.. mu nape sebenarnye.. ce cite kat aku..

Aku: camni lah weh.. kalo ko nak tanye aku, bcerita ngan aku ke pasal ape2 pon, aku tak kisah.. leh je share.. tapi kalo pasal si BABI tu.. serius aku dah tak berminat langsung. aku bahagia gila dengan hidup aku skarang. rezeki pon btambah.

A: tu ah aku tgk mu, ileks je. slmber gile. tapi seyes ah usna, aku benci gila ANJING tuh, aku ngat dulu mu cite BABI nih penah marah ke ANJING NI KAN?Ibarat iye jilat ludah sendiri dowh. Mesti ANJING ni dah t*d*rdengan BABI kan?gilerlah. memang terkejut lagik aku weh.

hahahaha. waktuh nih, aku gelak giler..dtg lak kawan2 laki si BABI nih.. masuk cerita ngan aku..aku pelik ah, aku tak cerita pape pon, dorg leh kate BABI jilat ludah sendiri. dalam hati aku cakap, tolonglahh..xde kene mengena dengan hidup aku..

Aku: Gini ah weh, pasni kalo ade cite pape ke pasal BABI ke, tak yah ah cite kat aku. serius weh aku dah takde sikit pon minat nak tau..

A: ye ah.. aku paham perasaan mu..(sambil tepuk2 belakang aku)

Aku: damn! aku happy je lah A. Cume tanak dah ingat kisah lame.

A: Business mu gane skang?kete sokmo je abih kalu aku call. Tahi mu.

Aku: Ahhahaha. xde rezeki ko lah. next time leh ah kontek aku, kete dah tambah.Alhamdulillah.. melimpah ruah dh rezeki beb.. ade masalah, contact ah aku. kalo leh tolong aku tolong.

A: molek ah mu, papehal roger ah aku.

Aku: bereh2..

A blah je.. ana n najib trus tanye aku.. "dowang kenal ke ANJING tu usna?" hahaha.. "giler ko tak kenal?? sape batch aku yg tak kenal die?? si e**t td siap cakap tadikan, sib baik dah dapat cium ANJING tuh.. korg bayangkanlah berapa banyak bekas org dr siANJING nih??" dorg kate" siannye BABI tu,.." aku jawab "SO WHAT?? Lantaklah dia!" Papepon.. aku tanak tahu langsung hal mereka. Biarlah hidup haram mereka..



extras: Tahniah BABI kerana berjaya buat kawan2 kau pon hilang respect pada KAU. Aku kini BAHAGIA dengan orang yang menceriakan hari2 aku. THAT'S IT!~ ;))