Wednesday, March 11, 2009

HandPhone aku sudah hilang!

harini sekali lagi aku diuji.. handphone aku ilang. yeah...!~ tu akibatnye.. leka sangat bergambar lam toilet smalam.. pas ilang, trus aku g Celcom center di mines, malangnya dah tutup.. so,aku just bli hp baru.. murah jerk.. nin utk sementara.. tgklah dalam 2minggu lagi nak angkat Nokia Express Music yg touch screen tuh..sayang sgtla.. hp aku yg ilang tuh dah lah "beribann".. bengang sgt. tp inilah dikata ujian!~

Takpe.. aku sabar je ujian tuh, sebab aku yakin sesuatu yg terjadi, ade Hikmah disebaliknya!dan aku telah merasai! ;))

Pengumuman: sape2 yg sms aku, sile nyatakan nama.sebabnye aku dah takde naombo sape2 n takde yg aku ingat, melainkan org2 tdekat aku. Thank you!~

"Thanks to My Shirley Geraldine Peter kerana sanggup teman aku selama 4 jam utk memilih handphone yg terbaik buat aku!~"yeaahhh!!! love you lah!!