Friday, March 27, 2009

Macam-macam jadi

haa.. pagi tadi bangun dengan happy dan girangnya.. mimpi indah lah katakan. walaupun esok ade exam, study blom abis lagi, tapi aku tetap riang ria. kenapa? aku pon tak tahu. pagi2 subuh dah bersiap nak tunggu amik kereta yg dipinjam oleh Pemuda Umno cawangan serdang. Tahniah lah sebab depa punye "BOS" sudah menang Majlis Tertinggi.


Pas setel kereta Naza RIA pun dah di amik, aku g jalan sensorg cari sarapan. tapau je. pastu dapat panggilan dari abg z. ajak bekfes same. kebetulan abg z a.k.a bos aku nih ade perlawana paintball kat johor, so die nak sewa naza aku. tu bekfes sekali. best dengar cerite dr die, baru pas beli umah semalam. murah rezeki die. aku lak? hurmm.. lambat lagi kot.huhuhu.


haaa.. pg2 dh dapat SMS dr jakarta, Ronny ade kirim barang pada kawan die suh bg aku. kawan die ni nak balik jakarta balik esok. so nak tanak, aku kene jumpe arini gak kawan ronny yg bernama zaki utk amik barang dr die." Thanks Ronny. Saya tahu kama bacain blog saya " hihihiihih.


haa.. td ade insiden tak elok berlaku. ade berlaku eksiden di putrajaya. aku yang buat. dahlah org yang kene tuh org Penang. Sombong nak mati. Bagi betis nak peha. Tah papetah.! aku leh riang ria lagi. pasni nakg balai. sib bek byk kontek. senang nak setel. Thanks koperal jamal dr IPD putrajaya.

ni aku baru pas presentation. semuanya berjalan lancar. sebenarnye banyak yg nak di corat, coret dan carut dalam blog nih. tapi masa dah suntuk. aku bykkkkkkkkkk bende lagi nak buat nih. so sekian sahaja pengarutan dari aku utk arinii. heheheh.


wassalam.


HusniyyahLoveYou!~ <----------ngarut!~hahahahha.