Saturday, April 18, 2009

Family Dinner @ AL-RAWSHA RESTAURANT !~

tadi ade family dinner kat Al Rawsha Restaurant, berdekatan dengan hotel Crown Princess. Belom pernah lagi datang sini. Sebelom ni, pernah gak makan kat restaurant arab, dekat area restaurant Al Rawsha ni lah. Name restoran arab sbelom ni yg aku pegi tuh The Castle. dulu makan ngan haziq. Haziq yg rekemen kan The castle nih.

Pandangan akula, Al Rawsha ni better than The Castle ni, coz,tempat nye cantik. Nampak kelas gitu. hakhak. mkanan nye pon sodap. service tak berape ok sebab ade makanan yg dipesan tak sampai. papepon..kenyang sgt makan tadi. Thanks to My Ayahanda kerna membelanja kami adik beradik dan ahli family yg lain!

we'll appreciated u soooo much Ayahanda!~
&
Love u foreverrr ;))