Friday, April 10, 2009

Memperkenalkan : Murasaki Studio ;)

Apa itu murasaki? Murasaki ialah istilah didalam bahasa jepun yang bermaksud "ungu". Aku ade kakak yg sangat menyukai warna ungu. Alhamdulillah, dia kini punyai studio sendiri. Syarikatnya berdaftar diatas nama "Murasaki Studio". Dimiliki sepenuhnya oleh Hurriyyah Alhusna Bt Hj Mohd Nashim. Nama murasaki ni di berikan oleh adindaku tersayang, Husyira Alhusna. Syira ni pon nak fly ke jepun tak lame lagi. Smoge berjaye, syira yg tembel! hehehe.

Berbalik pade murasaki ni.. Akk aku ni amat menyintai dunia photography. Dari kecil-kecilan, hinggalah tahap yg sebenar, dimana company nya pun sudah berdaftar secara sah dgn SSM. Smalam barang2 studio dh sampai. aku lak cam excitedlah kan. hehehe. Tadi dengan rasminya die telah melantik diri aku sebagai Marketing Manager dalam company die. habislah aku promote gile2 nti. tak reti sgt pon..tp leh ah wat siket2.hehehe. Takpe2. aku akn tolong mane yg mampu. aku nye kije pon berlambak lagi nak wat. tp takpelah. same2 adik bradik tlg-menolongkan. kate nak kaye same2. hak hak hak.


Aku doakan murasaki studio ni terus berjaya dan berjaya..Amin! jika ada restu dari Ayahanda dan Bonda, semuanya pasti menjadi... InsyaAllah ;))

notaKaki:Habislah adik beradik aku sume nak berbisnes, daripada alhusna consultancy, HANNAH Travel, Murasaki Studio.. Syira kAate nak wat bakery lak..haisshh.ni lah gare2 darah arwah atok aku yg meniaga ayam dulu. abis cucu die pon ikut.ngeeehhh.


"PERNIAGAAN ADALAH SUNNAH RASULULLAH "