Tuesday, April 7, 2009

Sila fokus pada kerja dan ikut segala yang telah ditetapkan

Location: Sir Zaliman's Room
Time: 3.01 p.m
Tadi ade presentation project aku. Aku buat sangat simple for the slides. Tapi dah prepared mcm2 utk di bentangkan. Sementara tgu my 2nd reader project, aku sempat lagi captured gambar dalam bilik sir ni. sir layan je aku. Sir Zaliman adalah salah seorang sir yang rapat dengan aku, pendengar yg setia, selalu bg nasihat. selain sir ni, sorang lagi lect, Pn Rozita. Die pon pendengar setia aku.

aku yg sengal

senyum, tp jiwa getar.


sir yg sibuk me-marking final exam papers. seyesnye la.


notaKaki: akhirnya, selesai juga presentation aku. walaupun report sangkut. Takpe2 nak yang manis, kene rase pahitnye dulu! ;)