Friday, July 31, 2009

opis puchong.(di update gunakan hp shj)

hai korg.skrg aku ada di lowyat sedang survey harga2 barang. Pg td meeting pasal opis di puchong. Alhamdulillah. Semuanya berjalan lancar. Ada bbrapa pkara aku nk kongsi.

1. Semua org dalam dunia ni pasti akui yg kita tak slalunya brada diatas. Satu hari nanti pasti kita akan dibawah. Jadi aku,sbg langkah bersedia,memang aku dah tanamkan dalam minda,hati aku supaya sntiasa brsikap menerima apa pn keadaan yg jadi lpas ni.maupun baik ataupun buruk. Yakin pada diri,sesuatu yg tjadi ada HIKMAHNYA!


2. Sekarang dah 5mangsa H1N1 menemui ajal. Salah siapa? Ini semua ketentuan tuhan. Jadi, tak ada siapa yg salah. Kita sebg manusia,haruslah brusaha dan bjaga2 dgn virus yg smakin menular ni. Ambillah dan amalkanlah langkah yg patut bg mengelakkannya. Jgn thantuk,br nk terngadah!

Kaylah,nk gerak dah. Salam jumaat smua!:)

Thursday, July 30, 2009

aktivitiS aku.

Uwaaaaa. banyak kije skrg ni. tak tau nak cite pe kat blog ni. tapi nak share beberape perkara yang tjadi dr ari isnin lepas~

1. aku g men golf kat sunway malam isnin lepas. smpai skrg tgn masih sakit lagik. uwaa~


2. Skrg dah ade opis kat Puchong. Cerita selanjutnya lepas abis renovation.

3. Project yg aku involved skrg ni berjalan dengan baik sekali ;)))~~

4. Semalam anis kene raguT! (nanti aku cite)~

5. Malam td meeting pasal renovate opis kat puchong. Yeeeha!~

nahar n shely

aliff aku nahar (minum skali)

meeting smalam.

muke bos.

abahnye suda nantukS~

notaKaki: Nnati sambung cerita.






Pinot + Pern ( Syafenas + Zulkifly) Wedding!~(part3)




notaKaki: tatau nak cite ape kat sini. nak kongsi gambo je.

Tuesday, July 28, 2009

Pinot + Pern ( Syafenas + Zulkifly) Wedding!~(part2)

anis n pinot.

potong kekk.

lepas rindu jumpe kawan2 skolah balik. huhuh

love ♥
ex classmate 4E4! 5 org je wakil dtg. wee~

woooo!woooo! sabo hazmi! sabor! :p

penat.

ct, aku, mek

captured by kamil

masuk OU pakai bju kurung nih! heheh.

Mr. A n Cik Siti (muke cik siti ni mengingatkan aku pade seseorang. hurm)

perut sape paling besow? kahkahkah.

kude yg takleh ditunggang :p
bersambung......

Monday, July 27, 2009

Pinot + Pern ( Syafenas + Zulkifly) Wedding!~(part1)
















Ikea-The Curve bersama Bonda, Syira n Adik

Sabtu yang lepas, aku menghabiskan masa bersama bonda tersayang. Pagi2 bgn bonda dah ajak g IKEA, teman bli barang sket. kebetulan aku ade kat umah kan. uwaaa. lom puas tdo, dah kene bangun. takpe2. bonda punye pasalkan. :)).

semanga2t!

peace!

yeah. semangat sungguh!

pening sgt dah tu tatau nak pilih yg mane..hehehe.

bonda ku.

pusing berejam. tu je bli. heheh.

ni waktu bonda aku bg ceramah. hehehe:p cem biase la.. heheh.


Bonda aku sgt suke cite seram. hantu. Ape2 yg berkenaan dgn cite nilah. Makhluk Ghaib ke ape ke. die mmg suke. so aku ajaklah mak aku tgk Skrip 7707. Aku n mak aku bli tiket dulu. Pastu Adik n syira datang kemudiannye. seyeslyyy ceita ni kurang memuaskan dan amat menyedihkan. huhu. rase membazirlah sebagai penonton. :(

love forever ♥

family

pas tgk wayang.

my mom, my bro ♥

balik2. penat. huhu.

notaHati: esoknye ke wedding pinot(dak dorm aku kat Teknik Gombak dulu)..