Tuesday, July 21, 2009

Cerita Photoshoot @ Hotel Grand Season

Ha.. sekarang aku ade lebih kuran 15 minit sebelum aku nak balik utk bersiap keluar. Beberape corat coret yang aku nak kongsi sepanjang sesi photoshoot yang lepas di Hotel Grand Season.


1. Kami stay di Suite 1707. Suite yang agak termahal di hotel tuh, tapi tak besar seperti yang aku assume. hurm. takpe, sekurang2 nya dah merasa suite Grand Season.

2. Crew yang terlibat ialah, aku selaku director, kak fath, anis, nahar, muz, kak fida. Di malam sebelumnya kami bermeeting sampai jam 1pg.

3. Talent paling awal tiba ialah Jue, diikuti dengan Qeela dan seterusnya.

4. Kebanyakan talent membawa pasangan masing2 sampai takde ruang duduk dah. sian mereka. Dinasihatkan pada talent2 pasni time photoshoot, digalakkan datang sowang atau bwk sorg je utk teman.. sbb nanti kesian kene tgu lame2, nak mekap lagi, tukar2 bju lagi..

5. Ade 3 org terpilih utk kuar magz nti. Tahniah.

6. Ade berlaku sedikit conflict aku tapi, harung jugak ;(

7. Nahar menjadi penyambut talent siap pakai Blazer dah. Dah same mcm manager2 hotel dah aku tgk. Kah kah! Tp aku sukee jee!~ ;)

8. Haa!! Paling penting, panaja Baju ade Dari Rizalman Ibrahim ok! sape tak kenal?? heheheh. Tak lupe juge Pade Prominent Bridal!~

9. Walaupun kak fath kerja pada hari photoshoot tu, tapi sempat ,eluangakn masa dan memberi taklimat kepada talents yang hadir. Thanks kak!~

10. Photoshoot berakhir sebelum jam 7 mlm ;)) Dan talent terakhir adelah Aliff AF6. Walaupun lambat, tapi die masih datang. thanks to Aliff and welcomee!~~



ni lah Aliff, first time kenal die.
Aliff AF6

Aliff di make Over oleh Nahar n Anis

anis n nahar dalam locker. haish. cam dak2 jew!~ hahaa.

kami!(mane aku??)~ Kak fath n kak fida takde lam gambo..


NotaKaki: Nak tau cite lagi? Visit US!~ Sesiapa yang berminat utk menyertai kami sila hubungi aku.