Thursday, July 16, 2009

Main Ice Skating ! YahOo!~

akhirnyaaaaaa dapat juge aku melampiaskan keinginan aku untuk bermain ice skating. dah 3 bulan mengidam nak main, tapi takde kawan.. uuu.. semalam ana banje aku men ice skating. org dapat bonuskan... hehhehehe. Ana tgh kaye skrg. ngeh2. Sonok aku men.. 2 jam lebih duk pusing2. hahaha.


tgh tgu ana kuar duiy. aku tak suke sebenarnye gamba cmni. tapi upload je. nak lengkapkan citekan.hehe
Sekadar berkongsi cerita.. bayaran untuk masuk ke tempat ice skating ni adalah sebanyak RM 13 shj. Tetapi! anda wajib memakai sarung tangan dan stokin, dorang ade jual stokin- RM 5 dan sarung tangan - RM8. Mahal! Kami bayar RM 26 utk seorang semalam. so, sape rase nak main pasni, korg standbykan lah sarung tangan n stokin ye. so nti korg hanye bayar RM 13 jelah.
dapat sarung tgn oren. yeah!

Kami dibenarkan masuk pada jam 5 ptg. Aku memang tak biase men.. tapi tahulah men roller blade. So, just mengaplikasikan care main rollerblade dengan ice skating ni. Tak berape biase mule2... ana memang tak reti main.. aku pegang die n ajar utk satu round dulu. last2, die give up, aku men sorg2. hehehehe.


nak start utk round 2

semakin berani lah kononnyekan..hehehe.

ana suh aku g tgh2. so, g jelah.yaHOO!

sukenye aku.Gambo blur!

semangat tuh!! hahaha.

tak hengat brape round daaa

aku dengan edy name dak ni. kenal time men ice skating. layannkan aje..

hehehehehe..

semak je mamat nih. haish.

tataula aksi ape.

muke mamat ni mesti nak selitkan. haish.
Pas keletihan main, g cari tempat makan. Akhirnye, Popeye juge yg kami pilih.. Yeyyy. bestnye kuar org bnje nih. hahahahha.
makan2.

aku n ana

ana

muke penat gilerrrrrr.
notaKaki: And sekarang nih pon aku masih penat lagik. Petang ni banyak perkara nak diuruskan mengenai Photoshoot Sabtu nih. Berminat? sila layari kami di: http://murasaki-studio.blogspot.com daaa..