Sunday, July 12, 2009

Public Enemies - Johnny Depp

Seperti yang kita semua tahu Johnny Depp adelah antara pelakon yang terhebat dan paling slamber. Antara watak yang menarik lagi yang dibawa oleh Johnny Depp ini adalah didalam cerita Pirates oh The Carribien, wataknye sebagai lanun yang sangat slamber. Kelebihannya Johnny Depp adalah wajah yang tampan selain lakonannya nampak bersahaja dan tidak dibuat2.


Cerita terbary yang dilakukan oleh Johnnyy Depp adala Public Enemies. Public Enemies diilhamkan oleh penulis daripada cerita yang sebenar iaitu cerita tentang Lagenda Penjenayah Terbesar di United States suatu ketika dahulu. Cerita ini sangat-sangat unik dan menarik.


Lakonan oleh Johnnyy Depp sangat hidup dan menjadi. Aku betul2 teruja dengan cerita ni. Kalau ade 10 bintang penuh, aku bagi 10/10 pada filem ini. Walaupun cerita ni diadaptasikan dari kisah yang lame, namun ianya tetap tidak bosan. Sangat seronok. Bila kita tgk je cerita ni, mest terasa nak tahu apa yang terjadi selepesnya. Aku suke giler cerita ni. Pada korang yg masih mencari cerita apa utk ditonton nanti selain Transformers, sila tonton cerita ini. Tak Rugi! Lagi termimpi2 Johny Depp adelah agaknye. wakakakkaka ;)) Tengok, jgn tak Tengok!! hehehehe.

Antara babak2 yang dilakonkan Oleh Johnny Depp:




eshh.. machonyer!

wajah selamber Johnny selepas merompak bank (the making of)

ensem2. hehehe.

ketika di perbicaraan. slamber je muke die.

weeee!

waktu pas kene tembak. idup lagi tu..


with his girl, billie. Cantiknya.

Herooo in this film!~ ;P