Tuesday, August 11, 2009

Hospital Damansara & Tropicana City

Last week, Ari sabtu, hari dimana aku sangat2 frustt!~ gile menonggeng nangis beb. Lame dah aku tak rase perasaan camtu. Kecamuk abisss..

Petang sabtunye, aku ajak syira teman aku g melawat bf anis, apis. Apis baru pas selamat menjalani operation "sinus". apa itu? aku tak berapa faham sgt.. yg aku tau die warded. so aku n syira g lawat apis. anis memang dah pg2 kt ospital tu temankan apis.

pas lawat apis, aku ajak anis g temankan aku g bli bahan nak buat dadih kat umah bonda aku laks. Ngatkan nakg tesco jer, den tersalah jalan sampi Tropicana City lak. aku n syira lom penah lagi jejak kaki kat situ, den kitowang g je ar. kejap je pon. Tak byk pon kedai yg dah bukak. tapi besar ah. Pas balik je dr tropicana city, aku anta anis balek ospital balik n aku n syira ke rumah bonda~~

me n my sistah!~

syira x comel~

ape tuh syira !~hahaha.

cam budak2!~hhahaha

anis bajet comel lah ko.

peace!~

ngehhh2!~

senyum, tp hati keciwaaa!~

blur! anis tak pandai tgkap.

:))

aku dan si kecil~

me~

ini makanan, anis makan sorg2!:P hahahah.

pelahap! hahahaha.

bajet comel la tu!~hhahaha
notaHati: aku pohon ampun!