Monday, August 3, 2009

kenduri kawen dan uptown danau kota.

2 ogos 2009 - aku g teman ana g kenduri kawen kawan kolej die kat Jalan Ipoh. Brgerak dr umah bonda, trus ke rumah ayahanda dan trus amik ana di Terminal Putra Gombak.

Aku n ana

lagi2.

malam nye, tanpa plan, aku ke rumah nahar for business matter, den nahar mtk tlg bwk ke uptown utk usha2 brg. kami pergi tersangatlah awal n beberape kedai je buka.

tataulah aksi ape nahar ni.

ana dengan muke selengenye.


penat. n takde mood time ni. layankan aje.

notaHati: banyak perkara utk diselesaikan.
Photoshoot pada 9 ogos 2009 ini bagi yang belum ade portfolio. Harap Maklum.
Kepada talent yg dah buat portfolio yg berminat menjadi usher, sila hubungi aku.(Iklan yerp!! :p)