Saturday, August 1, 2009

ofis di Puchong dan tentang mereka.

wah. rase mcm berbulan2 tak updatekan blog. adela beberape org yg alert n rajin bce blog aku sms tanye bila mau update. kompem la ade yg kate aku ni perasan je org nak bace blog aku. hehehe. never mind. aku tak kiasah. sbb blog aku ni khas utk MANUSIA sahaja. hehehehe.
31 Julai 2009. - Entry kali ni tentang ofis di Puchong. seprti yang aku slalu katakan. Kita manusia merancang, tapi Allah yang tentukan. Perancangan Tuhan lebih baik dari rancangan manusia. Jadi apa yang jadi dengan rancangan aku, aku terima, syukur, pasarah dan sentiasa redha.
Aku tak keseorangan didalam bekerja. Ramai yang mendampingi aku. Walaupun aku rasa banyak kekurangan n tersangatlah kurang diri aku nih, tapi InsyaAllah, selagi mampu, akan aku ubahkan. Jumaat yang lepas, aku, nahar n kak fath buat meeting bersama kak fida, n her cs. Selepas itu kami meninjau ofis di Puchong. Ni ade gambar yg aku tgkp pakai phone je. Kalo nak tgk lagi, bukak blog kak fath . Aku takleh nak upload byk2 sebab connection disini tersangatlah slow.....
Kesimpulan on dat day,aku cuba banyak bertahan.
Pernah tak kalian merasa mahu aje meluah segala ketidak puashatian dalam hati, tanpa ade sekatan dan luah je semua seolah2 org keliling anda tiada perasaan, tetapi tak jadi nak lakukan kerana masih memikirkan hati dan perasaan org? Mesti pernah kan? Dan itulah yang aku rasai pada jumaat yg lepas.
Aku taknak share banyak2 demi kebaikan semua pihak. Yang pasti, aku sentiasa bersedia utk dirunding oleh mana2 pihak pon. Jangan mulut kata lain, hati kata lain. Siapa yang rugi? diri sendiri gak.....
besar tak?

aku n my ms. manager.:)
ps! wah. gile ngarut je rasa!!