Saturday, August 15, 2009

Seperti Bapa Mithali kah?

hahahha. aritu aku g jumpe kak syafidah utk hantar brg2 makeupnye, dan kemudian kak syafidah membawa anak beliau juge yang bernama dania. Yeps. Mr. A ni aku tgk suke kan budak2. not like me!~ hehehehe.
dania~

ape dania muke camtu..hehehe
aku ni ade try2 nak dukung dania ni. tp die takmo. die nak dgn her mummy n laki jer. gatal budak nih. hahahaha. alaa..biaselah budak2. mungkin aku tak sewangey mereka atau aku terlalu wangey sehinggakan die takmau dengan aku.. heheheheh~

KongsiKongsi: Kak syafida ni kawan kak urya time SAMTEN dulu, merangkap senior aku. Beliau mempunyai 2 org anak, adam n dania.