Thursday, September 10, 2009

Meeting @ Crystal Seafood Cafe Danau Kota

Date: 09/09/09
Time: 09 p.m
Members: lots!

Okeh. gambar2 dibawah ini adalah gambar sewaktu meeting malam tadik. My Bonda pon datang support. Kenapa gambar aku tadek? sbb aku yg tangkap gambo2 ni. meetingkan. so takleh ligat sgt berjalan. Antara "head2" yg datang ialah, Encik Zainal Abidin ( head of logisitic ) , Encik Zainal( Head for the all event**organizer) dan Encik Izat (Financial Controller).

Terima Kasih kepada Aziz. Sangat2 yang banyaaakkk sgt tolong utk menjayakan meeting. Sorry Again! Thanks jugak buat my coordinators, irfan(org kanan aku), wan n wizuri?(sorry kalo salah eja).

Dan terima kasih kepada semua yg hadir pada meeting malam tadi. Lepas ni ade 2, 3 meeting lagi sebelum WCMM2009.

Kita semua bertuah dapat terlibat dalam event tak lama lagi sebab event ni 2 tahun sekali je diadakan, dan Malaysia mungkin sekali lagi akan jadi tuan rumah pada 100 tahun akan datang. next 2 years, ngara Nigeria pulak akan jadik tuan rumah. soo.. kita kene kerja btol2 dalam event ni OK!

Wah. rase cam ape lak cite kat sini. mungkin ramai yang masih blom jelas. takpe..21 days to go.. nti semua akan tahu..

daaaa..


antara yg hadir
encik irfan




my chief ccordinator, and coordinators

encik zainal bersalaman dengan our PILOTS!

Contract tuuhhh.

dewan meeting.

my mom.muke sgt serious. hehehe.
notaHati: Doakan saya!