Saturday, September 12, 2009

merai 11 september

olaa. Aku tak berape free, tapi nak freekan diri gak. sbb dah saket pale otak pk, jadi nak abiskan mase utk blog sampah aku nih :D.

Okay 11 september lepas, iaitu semalam, aku n Mr. A pergi ke Stor kereta dimana kereta2 yg kami akan gunakan pada WCMM nanti. sepatutnye, head dalam event ni, iaitu, Encik Zainal Abidin akan turut hadir memantau kereta. tetapi dia ade meeting tergempar tetibe di KL Convention, jadi aku dan Mr. A sahaj ke Stor, bertemu dengan Datuk Azizi. yeah. sangat sempoi dan best. Cayalah bos!~

kereta2

banyak gak ah

tu aade wira sesat

ape lah yg mr. A mengarut tuh

nakgak meng interpremm


Lepas dah g tgk kereta bagi fasa pertama, kami ke mcm2 tempatlaahhh.. dan setelah selesai solat maghrib di ampang(singgah umah baba) barulah kami berbuka puasa di Restoran Kampung Thai. pukul 9 kami berbuka puasa OK! Tak jangka pon akan kesini. Harga boleh tahanlahh. Takpela..janji sedappp dan ouas hati!~~~ heheheh

candid kat Times Square. semate2 solat asar mr. A! aIyaakk!

pembuka seleraa.

tu diaaa menu yg diorder mr. A

nyum2

air pon meriah

nasi goreng nanasss

seyes tu muke

nak gak intepremm

awwww..cam maknyah ah. hahaha.

si bulat

nilah makanan yg kami perabihkan.

notaHati: gendang gendut tali kecapi, kenyang perut, suka hati.:)