Monday, September 14, 2009

umah black-out

yeah. rajen aku meng hupdate kan blog aku. hehehehe. almost everyday dah kot. ade peluang ngadap pc, aku update ah aope aku nak update.

ade crita pagi td nak kongsi. hahha. pagi tadi bgn tido, panas+gelap bilik aku. aku tataula kene potong atau pon black-out. tapi, seyesli, pagi2 dah meng spoil kan mood aku. sib bek dah iron baju smalam. tapi tdung je tak iron. hampeh tol. pakai jerk. itu sbb tudung komot today.adododoi.

arini aku ase cam tak berape mood sebab nye, smalam kene marah dengan ayahanda. dan masih terasa pagi ni :((

Nanti tahulah aku nak setel cemane. wuu.. kat bawah ni gamba kat opis aku.

takde point.

tingkat 3.

notaHati: Penatlah.