Friday, January 29, 2010

Green day!



smlam ade attend meeting dengan beberapa org penting. mood smalam hijau, so pakai tudung hijau. yeeehaaa :) okay tak?

Happy 24th Birthday, Abdul Aziz

27 jan yang lepas adalah bday aziz. Jadi, kami sambut secara sederhana di KLCC, kemudian dinner di Restoran Rasa Sayang. Oh, sebelum menyambut dengan aku, aziz terlebih dahulu dah meraikan hari jadinya di opisnye bersama abang anuar. Meriah gitukan!


table for 2

lawa hp :P

nakgak aku menyelit.

aku n zez.

menu

alohai jambu bang.

banana split :)

readyy...

aziz kate die kenyang, so ni makanan utk org yg kenyang :P

baju zez pakai aku bg time g indon aritu. die gile M.U, jadi, bgla baju M.U.

seronok rase bile ape yang diberi, di hargai :)
Thanks aziz kerana menjadi lelaki yang terbaik dalam hidup aku.
N mohon maaf atas segala kekurangan aku.
Semoga sentiasa bahagia selalu bersama org2 yang disayang :)

menghabiskan masa bersama rakan-rakan di Konti suria.fm

tq to sarah. nak bercerita tapi camne ek... ape2pon semua kepala sarah tuh sampai jadi plan sebegini. balik konti je kami ke wangsa walk, tgk2 barang, pastu tetibe tak bercadang pon, terKaraoke la pulak. happy. wink*


aku n org kuat annahtalent (http://annahtalent.blogspot.com)

aiza, aku n wartawan dara.com

kami bergabung, team hannah n kak linda.

my idol(utk business)

tuah, kami n kak lin :)

pening pale ber pk..

wah. inaiku menyerlah ;)

aiza mata stim! hahaha

sara semangat! aku nyanyi 2 je lagu :( gara2 mesin cash deposit!


notaHati: Happy.mau berkongsi. :)

Monday, January 25, 2010

usaha + doa = tawakal

salam satu malaysia..

sesuatu yang aku nak share dengan kalian.. "bukan senang nak jadi senang dan bukan susah nak jadi susah.." kata2 berikut sangat bermakna buat aku. dalam idup ni, sesuatu yangkita harapkan, tak semudah yang kita jangka. ade up n down nya. ada onak dan durinya. jadi, kenelah harungi kalo kita benar2 bersungguh dalam sesuatu hal.

aku punya matlamat dan wawasan aku sekarang. aku tahu, aku kene berusaha, berdoa dan tawakal. semuanya aku berserah.

Thursday, January 21, 2010

Assalamualaikum Semua!

Yeeha..! salam hari khamis buat pembaca blog ku sekalian.


Pertama2 kali, aku nak ucapkan TAKZIAH kepada Keluarga Allahyarham Sufian (Guard UNITEN) yang baru meninggal pada ari sabtu yang lepas.. Semoga Roh beliau dicucuri rahmat. Ameen. Aku tak berapa kenal arwah, tapi selalu lah main buat "peace2" kalo masuk pagar uniten sblom ni. pernah lah blanja air teh tarik skali je kat arwah ni. Semoga kepada pesalah dihukum setimpal dengan apa yg telah dilakukan.


Kat sini sebenarnye aku banyak nak berkongsi cerita drpd last week punyer cerita sampai lah arini.. tapi ade yang boleh dikongsi, ade yg tak boleh.. kepada para talent yg pernah join aku sebelum ini, andsa telah di letakkan di bawah satu bumbung :"HANNAH STUDIO" yang akan beroperasi di Danau Kota studio ini. Di bawah naungan HANNAH STUDIO terdapat 2 minor agency iaitu HANNAH Talent dan ANNAH Talent. Kedua2 nya di bawah satu syarikat, cuma bahagian management dan objective agency yg membezakannya. nak tau lebih lanjut, sila klik di ssbelah kanan side bar blog saye. 16 hb jan yang lepas telah diadakan sessi photoshoot bg talent2 baru bertmpat di Taman Tasik Perdana. Alhamdulillah, segalanya berjalan dengan lancar sekali. Terima Kasih kepada yang terlibat.. Tulang belakang Hannah Talent yg paling kuat sekali iaitu Sarah Hata. Tak lupe kepada photographer tetap HANNAH, Kamil. Make-up Artist tetap HANNAH, Kak Syafida, juge pengarah bagi ANNAH Talent, iaitu Aiza Natasha. Dan paling tidak lupe juga, orang yang dah 9 tahun dengan aku, iaitu ShahNAHAR!~.

kredit to mama adlyn

Okay, selain itu,banyak juge kerja2 yang aku sedang bikin lagik. HANNAH land and property. Mau jual tanah, beli tanah, beli bangunan, jual bangunan dan seankatan dengannya boleh hubungi aku di talian sebelah : 010-295 8760

p/s: rindu kamu! ;)

Monday, January 18, 2010

:)

happy becoming birthday for:



someone who i cares,
someone who always make me chill,
someone who always make me cool,
someone who likes to make me laugh,
someone who sometimes make me cry,
someone who i bought the present just now.♥♥

i hope u like it.


someone = "yeahha" :))).


p/s: tak pernah bg hadiah sebegini sepanjang hidup bercinta dahulu. :)

Friday, January 8, 2010

masaalah mental

salam everybody!~ arini nak cerita ttg masaalah mental. makin lame aku idup, makin ramai org yg masalah mental yg aku jumpa. lebih2 lagi org yg masalah mental ni penah menjdi kawan aku.

napelah bende2 ni jadi. yg hairannye, mereka2 ini tak ada kerja lain ke?byk lagi mende yg leh buat. terpulanglah nak buat bende elok ke, tak elok ke..yg penting jgn ada kaitan dengan aku kalo bermasaalah mental.

buat kawan2 aku yg ada masalah mental, sila jauhi diri dari aku. aku tak suke manusia yg bermasaalah mental dalam idup aku.dah ok, br jumpe aku.

get lost!

Pls sahabat, byk bende lain yg korg leh buat selain mencari wang utk menyelesaikan hutang2 korg yg tertunggak byaran, atau pada pekerja yg pernah kerja dengan korg, lantas belom menerima gaji, dan lain2. drpd korg menjaga apa yg korg ade skarang, lebih baik mencari sesuatau untuk jangka masa yg panjang..


wassalam.

Friday, January 1, 2010

Selamat Tahun Baru 2010 :))


Assalamualaikum, n very good Morning buat rakan2 dan taulan, para keluarga dan lain2. disni saye ingin mengucapkan selamat tahun baru buat semua. semoga tahun 2010 membawa sinar yang gemilang buat kita semua..


Yang lepas, jadikan pengajaran untuk akan datang. Memori yg indah2 tu biar semat dalam hati. yeayyy.. Love, rauf.