Monday, February 15, 2010

Contest Gambar Rindu Paling kelakar


Oh. aku masuk contest! This is my 1st time okeh! aku tak pernah join mane2 pon blog contest before this. dan ini pertama kali! heheheh. Oleh kerana desakan oleh aiza dan sarah, aku pon joinlah juge.. Oh yeah.Aku cuba ya!


Aku kalo rindu, takde buat2 muke. teros sms je. Erm, tataula aku kalo tengah merindu muke camne. camne nak setat cite ek... emmmmm.. haaa.. aku ade sorg soulmate. name die seperti yg telah diketahui. kami bukan selalu sgt jumpa. kalo ade, adela.. so kalo rindu, just sms :"buat ape" tu jer. yg lain2 cam biasela yg dibuat oleh pasangan lain kalo rindu. apesal aku rindu? kalo dah sekian lame tak jumpa, kalau duk jauh walaupun sehari.. kalo duk dekat, xdelak nak rindu2 ni. my soulmate ni selalu outstation.aku pon selalu bz. jadi rindu2 itu dah jadi perkara biasa.


Okeh. disebabkan contest ni gak sarah tlg aku capturekan gambar dan ketika gambar ini di captured, aku cube memfokuskan pada sang soulmate yang berada di ofis ketika itu. Sayangnye gambar itu tersangat2 sengallll!!! oh malulah! sarah suh gak bubuh.. tapi aku malu... uwaaaa ade lak perasaan malu aku ni kan.. hahahhaa..


lepas dari itu, aku balik rumah duk depan umah tgu ayah aku bukak pintu sebab tak bwk kunci umah. sementara tgu tu, aku dukla depan pagar sambil tgkap2 gambo sendiri yang muke rindu tersangat sengal. adelah byk pics yang sangat buruk sampai nak termuntah tengok. semuanya aku simpan sendiri dan hanya berani letakkan gamba ini shj! oh ketika ini memang sedang merindu! ahahahhha. gatal nye bunyi. ops. takde makne ok!


yeah. akhirnya.gambo ni gak aku pilih!

Puan Ryna: saya selalu bekerja. hampir 24 jam masa saye dengan kerja :pjadi, berikanlah saya tiket free utk bercuti. hehhehehe.(pandai mengayat aku ni!~ :p)