Wednesday, February 3, 2010

Hello Purple!



assalamualaikum n hai semua pembaca belog aku. semoga sehat2 hendaknya. :)



arini nak berkongsi.. aku terlampau penat. pelbagai aktiviti2 penting yang telah diselesaikan. rase mcm robot plak, kehulu kehilir. org tnye, :
"watpela kehulu kehilir..? wat penat badan je.. bukan dapat ape.. rileks2 sudah.."

Jawapan aku senang: aku punye badan,bukan korg punye badan. wakakakak. jgn marah naaa. bukanlah. dah memang keje aku kehulu kehilir. lainlah korg yang memang keje tetap n ade sumber tetap.. yg aku ni, nak survive idup, mcm2la kene buat.asalkan aku tak ganggu idup org len n tak susah kan org len. tol tak? hu3.

tadi sampai umah jam 7.45 tepat! trus mandi, solat n terlelap selama sejam. huh! penat bangat seh! pastu bgn je tros solat isyak n ngadap laptop memblogging n memfesbuking! hehehe.

Okayla. mau buat bende lain, semoga ketemu lagi!

notaKaki: Sesibuk aku, dapat gak bekfas dengan ummi pagi td, n lunch dengan adinda husyira :) Love all.