Tuesday, February 23, 2010

Photoshoot at Tasik Ampang Hilir

sabtu yg lepas ade photoshoot kat Tasik ampang hilir. bermula dari jam 10 pagi, sampai jam 5ptg.. Walaupun aku sedeyh sebab nahar takde, tapi aku puas ati sbb abes photoshoot berjalan dengan jayanya. Thanks pada semua yang terlibat.
Ha..sebelum terlupa, tahniah pada talent2 yang keluar majalah perempuan edisi bulan ni. teman-teman,sila dapatkan yer! dekat dalam majalah tu ade kuar "anna talents" pembetulan: HANNAH TALENT. Bukan anna talents.. dan page lagi satu ade kuar: "anna studio".. pembetulan sekali lagi.. "HANNAH STUDIO".. Sape nak tgk gambo talent2 yang kuar, sila dapatkan majala PEREMPUAN yg covernye gamba Nora danish n nicholas. Tak lupe juge, dalam majalah tu ade kuar pasal my best cousin, kak fath.
suasana

make-up artist: kak fieda


HANNAH Studio Team. Friendship Forever, kawan2.


klon awal sedang dimekapkan!! ;)



:))

notaKaki: oh, gambar kami juga ade kuar di DARA.COM. Usha2lah.. heheheh(promote abes nih!)