Wednesday, February 10, 2010

Welcome Home!

Alhamdulillah, aziz selamat sampai KL petang tadi. Yeyyy. Petang tadi die msg ajak celebrate bday ofismate die kat sri rampai. Aku jarang join aziz n member2 die. Since blom lagi pernah lepak ngan ofismates aziz, this is my 1st time lah. Okay :) Mereka peramah n sporting bak satu keluarga. Ada yang dah berkahwin,. yg dah ade anak dah tunang, n segala nya :)) Oh happy! Walaupun td ade rase down sket tetibe :p Tapi aku cube tempuh gak dengan senyuman:) bende kecik je. hahaha.

Berbalik cerita, kami tadi bersupper bersame2 di Paparich Kopitiam, Sri Rampai. Belum pernah kesini lagi. Terus terang, aku kureng sket makanan kopitiam kecuali roti2nye. so, makan pon cam tak abeslah tadi. kami balik dalam jam 10, terus balik umah sbb esok aziz kije. Kesimpulannye, Happy lah tadi ;)


Tentang Bayi Kembar

Bolehke kalau kita or pasangan takde keturunan kembar, tapi mau anak kembar? ermm. Ni soalan semata2. Sape rase nak jawab or nak bantu saye, silelah jawab. :))