Tuesday, March 30, 2010

makan angin selama 2jam di Bukit Tinggi :)

last week g bukit tinggi. tapi g kejap jela. kenkunun nak tgk ade ape disane. sblom nakg pon ade survey2 dgn kenkawan.. btolla.. takde ape sgt pon.. aku tgkap gamba die, die tangkap gamba aku.. smpai lebam. hahahah.

uuu..

somangat!

ukur tinggi. pendeknye aku.

huhuhu

yeeeha.

notaKaki: selamat ulang tahun ke2 kite kenal!

syonara syira!

alhamdulillah, syira selamat tiba di Tokyo, Jepun pada 22 mac 2010 yg lepas..to syira, jaga diri elok2..
kat bawah ni ade beberapa koleksi gambar sepanjang tempoh beberapa minggu sebelom syira fly... :')


mycs, husyira alhusna @ syira!

sama tapi tak serupa. hehehe

hoho.

miss ya!

lovesss

main ice skating

kami.

yehaa!

me, kak umai n syira @ pavillion

family :)

majlis doa selamat.my siblings+bro-in-law ;)

Friday, March 19, 2010

Syiras Convo :)

ni ade beberapa gambo utk dikongsi.. nti upload lagihk...;) yang lain lam FB..






Friday, March 12, 2010

Kongsi perasaan buat semua

私は私の心の感情については、今を共有したい。
私は私のソウルメイト欠場。
希望をすぐに彼に会うこと! :(
notakaki: tahniah Husyira Alhusna :). semalam syira kuar paper n berita kat TV. cayalah :)

Thursday, March 11, 2010

Congratulations My Cs!


Today is my lil cs, syira convo's day. Kejap lagi mahu ke sana @ Shah Alam Convention Center.

Nak ucapkan

Tahniah!



Dan Selamat Memulakan kehidupan baru di Jepun nanti!


♥:
enya.

Tuesday, March 9, 2010

alhamdulillah. Dapat Lagi :)

alhamdulillah. dapat lagi cam tahun lepas.

MOOD: ♥ HAPPY ♥

tahniah dan good luck buat diri sendiri :).


notaKaki: nak rezeki, berUSAHA. bukan meLOMPAT. belajar dr pengalaman. Biarlah ke hulu, ke hilir.. walaupun org memperkatakan tentang kita.. mereka TAK DAPAT APAPUN. buat aja apa yg kita mahu. Mereka yg berkata hanya akan PENAT n TAK ADA APAPPPPPPPPUUUUNNN!~

Monday, March 8, 2010

Assalamualaikum

Ha.. tak jawab DOSA!


p/s: tau lak DOSA ni. hoho

oit. Tgh rushing ni!

Cermin muka dulu! jangan sampai aku dedahkan SATU PERSATU APA YANG berlaku dan kau dah buat. sekali kau canang, 1000 kali aku canang balik!

Satu je ayat buat kau:

LU PK LAH SENDIRI!


p/s: susah bile org dah anggap diri die dewasa dan hakikat sebenarnye, org yang lebih layak menilainye! PENGUMUMAN para budak-budak sekalian! seriously, aku taknak ade kaitan dengan PEMUTAR BELIT, PEREKA CERITA, PENGKHIANAT, PENIPU DAN PENCANTAS.


BYE!

Saturday, March 6, 2010

dunia oH dunia!

now aku ada kt SOGO bersama syira, ummi n adik. Shopping sblum 14hari lagi syira akan brangkat ke Jepun. :(. Ini aku update pkai hp jek smentara tgu syra pilih baju. Ada crita mau dikongsi ni...

Aku minat tgk crita2 pnyiasatan mcm CSI,CONAN,NUM8ERS Dan mcm lg.. Dalam cerita2 ni, sgt buat aku truja n rasa nk tgk apa nextnye.. Ada yg seram,ada yg suspen.. Dlm crita2 ni,bnda2 xlari jalannya,msti konspirasi pihak atasan, jenayah2 civil, bom, pistol2, tembak2, penculikan n mcm2 lagi. Tapi smua tu brlaku dalam cerita yg aku tgk..

Hakikat khidupan, br aku sedar se sedar2nya,bhawa apa yg jd kt crita sbnarnya didunia realiti byk blaku.bukan ngara luar je, dlm malaysia pn ada bnda2 cmtu. Dan sama dahsyat dgn ngara2 luar. CIA, FBI, INTERPOL...Hurm.. Sama je jadi jugak..hurm.. Xreti nk kongsi mcmana.

Apa yg aku tahu,dunia semakin hari semakin kejam. Dan nyawa pn boleh beli dgn WANG! Mcmanalah dgn generasi2 akan datang... Adoyai.. Dunia Oh Dunia!

P/s:gambr2 xada kna mengena dgn crita diatas. Skadar gamba yg br je ditangkap td... Huhu...



Thursday, March 4, 2010

oh. Please jangan hipokrit!

Salam semua. Kawan-kawan, nak pesan, sile jgn Hipokrit ya. Kenali diri anda yang sebenar-benarnya. Jangan main dengan ayat Quran kalo tak faham maksud. Dan sedarlah dengan apa perkara yang anda lakukan dengan org sekeliling anda walaupun anda fikirkan yang mereka tak tahu apa yang anda lakukan, sebenarnya mereka tahu.

Aku memang tak nak ambil tahu ape org buat kat aku, tapi ramai pulak informers yang rajen menghupdate aku. mekaseh la. Oh, aku tak bayar papelah. Just nak say: TERIMAS.:)




Oh apa aku merepek ni. Tapi memang aku maksudkan begitu.