Thursday, May 20, 2010

my Day :)

:)) time bday yg lepas..aku offf dr kerja. aku n aziz ke genting highlands. sampai disane lbh kurang 1.30, aziz snggah utk solat dulu, den baru g main inddor je, kami trun after maghrib sbb ujan.. sampai je bawah, aku anta aziz balik n aku g ke SOHO KL utk celebrate bday bsama cousin tersayang iaitu kak fath. thanks kak fath! :)) mcm2 hadiah dapat. i'm so happy, alhamdulillah :))










lovesss :))

Happy Birthday to me :))

alhamdulillah. Allah masih panjangkan usia aku. 18 mei yang lepas, genab umur aku 23 thun. wah. tua ke muda tu? bg aku muda la kut berbanding aiza n zul sengal,muahahahaha. aiza.. zul, jgn marah. okayla.. ape yang aku harap, semua segala impian aku akan tercpai selain aku mendapat kebahagiaan dunia akhirat.. ameen. perancangan tahun ni banyak.. n ade yang dah tercapai..


tgh2 malam 17 may tu, singgah kerumah my mom n celebrate. ni first time bawa aziz kerumah ummi :) happy sebab dapat berkumpul. thanks pada my siblings, aziz n ummi. love all :))



enya - me :)



:))


mat + bro in law + aziz :)


mekaseyh mama hurr :))


my lovely ummi :)



:)) thanks kepada yang wish, SMS dan terutama yang memberi hadiah..
notaKaki: memang rse dah lanjut usia sbb sambutan tak sehebat dulu.hehehe

Wednesday, May 19, 2010

Dedahan yang pertama

ade dalam status FB aku cakap petang ni nak dedahkan perkara. Okeh sekarang mahu dedahkan perkara yang pertama dulu tentang hal personal yang aku tak suka nak kongsi. Tapi aku mahu kongsi sekarang. Terpulanglah siapa2 nak bace atau siapa2 nak cerita kat siapa2 pun. Umum dan aku bersedia utk dedahkan.

Mengenai status hubungan. Dengan siap2 pun aku buat kerja aku masih lagi degan status single. Memang selepas putusdengan Buani Atiqi, my ex, aku tak ada bercinta dengan siapa pun. Tetapi memang ramai kawan lelaki. Dah kerja aku memang terdedah dengan lelaki, jadi dengan lelaki lah aku banyak bersama dalam bekerja. As lon as aku tahu lagi jaga diri aku cukup. Mak n ayah aku tahu apa yang aku buat. Okay. So, setelah lama tanpa siapa2 pun, aku berkawan dengan aziz iaitu kawan sekolah di sekolah teknok gombak dulu. Memang berkawan, tak pernah declare couple pun. Teman tapi mesra. dalam aku berkawan dengan aziz, banyak juge lelaki lain aku kwan tetapi bukan teman tapi mesra. teman2 saja. tapi ada yang dah fall in love plak time berkawan dengan aku, aku tatau. tujuan aku nak membebel pjg2 ni bukan sbb nak poyo2 mcm artislah pulak nak dedahkan, tapi supaya org tak salah faham lagi. ade beberapa teman lelaki dan jugak pompuan cakap aku ni mainkan perasaan org. Aku tak mainkan pon. aku single, aku layan kau org pon sbg kawan..kalo korg yang rase aku ni layan lebih, iotu hal korg. Aku baru pas kene soundlah ttg org kate aku kate single tetibe ade org. eh, selagi aku tak bernikah, selagi tulah aku single. sampai sekarang pun aku takde status couple pun.

Cuma sekarang sudah merancang ke gerbang perkahwinan, dari merisik jatuh ke tunang dan kahwin. okay puas dengan jawapan aku? terima kasih yang nasihat2 aku kata aku mcm2. aku terima. yelah, nobody is perfect. Tentang status, masih single but single to engage. harap semua jelas dan takdelah sound direct kat fb aku ke kt sms ke, sbb aku sebenarnye part time je dalam dunia iinternet. yang lain aku dunia nyata, bukan internet.

wasaalam.


notaKaki:dedahan kedua, tentang perempuan penipu besar!

HANNAH Studio :)

okeh. ini adalah gambar pada event yang lepas sempena perasmian Rinasalleh.com. Tahniah Rina. Dalam event ni, Hannah studio telah bergabung utk memperkenalkan Model2 kami. Alhamdulillah, segala yg dirancang berjalan dengan lancar. Terima Kasih kepada model yang terlibat, : Kak Nora, Kak Wan, Siti Zainika, Farah, Kak fiza dan syira *blink2*. hehehe. Good Job :)) Thanks juga pada Ta'a (make-up artist) yg makeup sangat2lah cantik... tak juga terima kasih kepada Rina yang menginvite utk menyertai event ini. Tak lupa juga pada "Mem besar" dalam Hannah studio ini iaitu Cik Aiza Natasha yang vogue lagi best! :)) Tahniah Aiza. Juga pada Zul merangkap Assistant aku skrg :) Love All ♥


















love ♥

notaKaki: sekali org buat baik dengan aku, berganda aku balas. Tapi kalau dah dasar penipu dan ketrunan penipu, sampai bila pun aku takkan percaya. Walaupun aku baik dengan kau.upsss. ter emo lah pulak.

Tuesday, May 18, 2010

Monday, May 17, 2010

With Aliff


ade cerita disebalik perjumpaan kami ni. Nnti kongsi cerita..daa~

on ummi's celebration

birthday ummi pada 11 may yang lepas. sambut 2 kali, mule2 kat umah tima malam 11 may tu, yg kali kedua 12 may di mutiara damansara...so ade beberape pics nak kongsi.. gambar ummi je tak bubuh ni sbb gambar tak elok.. so layan gambar kami sibliings jela :)

mama hurr :))

kak umai :)

muke selenge sumer :P
love all :)



on buya's celebration

birthday buya on 9th may, tapi kami sambut 10th may kat opis buya...ade nak share a few pics :)


with cs Humaira Alhusna

love ♥

adik n buya. serious nye muke.heheh
Love all :))


Sekitar Pre-Final Piala Thomas

Finally, dapat gak mecurik masa utk mengupload gambo2 aritu..

semangat!

tengok penyokong2 malaysia yg hadir. ramai woo.penuh stadium.

aziz n teman2 nyer.

ahai. peace :)

ops. tersoroklah pulak.

spot kat mamat tuh. pakai baju Malaysia gitu.. :)

:)

proton + malaysia.

laghikk!

ber 3 hehehe.
okay, tu jek.. :))daaa

Saturday, May 15, 2010

malaysia vs china

Smalam aku n aziz ke stadium badminton kat bukit jalil. Alkisahnya akan bersama adik n kawan dia juhe haziq, kawannye n abahnye.. Tapi plan dah kacau disebabkan tiket dah abesss.. Time sampai tu ngat leh ah bli tiket kat depa2 tepi2 jalan tuh. Xjugak dapat.hamapa btol..disebabkan aziz ni datanglah dr johor nak gak tgk bnadminton,kononnye..n nampak muke kehampaan aku, so die berusaha gak cari peluang sampai dapat masuk gak. After dealing with his friends yg polis2 ni.. Kitorg dsapat masuk ikut laluan polis. Heheheh. Dah pecahkan rahsia kani nasuk tnpa tiket kat sini. Sorry abg! Bukan kami berdua je, ade lagi 4 org kawan perempuan aziz pon masuk laluab dengan kami. Sblom tu ade org jual tepi jaln tiket harge rm100,haziq mcm berninat nak beli. Sib bek tak beli.malaysia kalah..So sad..bukan tak hebat, tapi china main memang dahsyattt. Walaupun dalam keadaan sgugut yg amat dlm stadium tuh, tp saku kautkan semngat juga menonton bersama sayangku ni. Ececeeeem..byk gak gsambar amik..ntila upload..pasal ni update pakai hp jekkk.okla.. Bye.

Tuesday, May 4, 2010

Welcome Back!~

Oh! diam tak diam dah lame giler aku tak update blog. sungguhlah sebok dengan macam2 hal. selama tak update blog, mcm2 udah terjadi dan nak terjadi. heheheh. kelmarin aku ke langkawi tgk site. 2 hari kesana, dan balik hari ahad tgh malam. esoknye pule iaitu isnin, aku ke melaka tgk site lagih. waduh2. kerja2. tatau dah nak cite pe... ase n ye takde kot org bace beloh ni. so aku nak merapiks la sorg2. hehehe. kat bawah ni koleksi gambar campur2 dalam tempoh beberapa minggu dan lepas dan ari lepas. wah. merapiks gile ayat. lepas ni free, leh ah update belog lagi. oklah.. daaa~~


gambo d langkawi. otw ke pantai chenang. kereta sewa rm120 tapi mcm sengal!
dengan bateri kong nye. asyik2 mati enjin. dahlah kete lame lak tuh! hampas! mentang2 1 may. sume mahal! huh!

di pantai chenang time sunset. best wooooooo.

ni gambar semalam, lepas tgk tanah, aku n "kawan2" g supper kat hotel di Ayer Keroh. Balek jam 2 pagi ok! penatttttttt.


otw balik melaka semalam bawak 160-180kmj. gile kan?

ni gambar baru tangkap tadi. syok sendirik.

ni gambar last week, karok kat wangsa walk. bersama yg tersayang :) siap cuti lagi time nih nak teman kerja. mekaseyhla syg! :P


gambar last week bersama aiza n zul. sehari sebelom berangkat ke langkawi. sayang gile dengan aiza n zul! cayalah korg! nantikan sesuatu dr aku :))


gambar siang sebelom nak ke langkawi. bleh g soping kat parkson. kak umai mekap wooo,,
hahahha. cayalah. kat booth clinique.


oklah.. tatau nak update apa. jumpe lagik!!