Wednesday, May 19, 2010

Dedahan yang pertama

ade dalam status FB aku cakap petang ni nak dedahkan perkara. Okeh sekarang mahu dedahkan perkara yang pertama dulu tentang hal personal yang aku tak suka nak kongsi. Tapi aku mahu kongsi sekarang. Terpulanglah siapa2 nak bace atau siapa2 nak cerita kat siapa2 pun. Umum dan aku bersedia utk dedahkan.

Mengenai status hubungan. Dengan siap2 pun aku buat kerja aku masih lagi degan status single. Memang selepas putusdengan Buani Atiqi, my ex, aku tak ada bercinta dengan siapa pun. Tetapi memang ramai kawan lelaki. Dah kerja aku memang terdedah dengan lelaki, jadi dengan lelaki lah aku banyak bersama dalam bekerja. As lon as aku tahu lagi jaga diri aku cukup. Mak n ayah aku tahu apa yang aku buat. Okay. So, setelah lama tanpa siapa2 pun, aku berkawan dengan aziz iaitu kawan sekolah di sekolah teknok gombak dulu. Memang berkawan, tak pernah declare couple pun. Teman tapi mesra. dalam aku berkawan dengan aziz, banyak juge lelaki lain aku kwan tetapi bukan teman tapi mesra. teman2 saja. tapi ada yang dah fall in love plak time berkawan dengan aku, aku tatau. tujuan aku nak membebel pjg2 ni bukan sbb nak poyo2 mcm artislah pulak nak dedahkan, tapi supaya org tak salah faham lagi. ade beberapa teman lelaki dan jugak pompuan cakap aku ni mainkan perasaan org. Aku tak mainkan pon. aku single, aku layan kau org pon sbg kawan..kalo korg yang rase aku ni layan lebih, iotu hal korg. Aku baru pas kene soundlah ttg org kate aku kate single tetibe ade org. eh, selagi aku tak bernikah, selagi tulah aku single. sampai sekarang pun aku takde status couple pun.

Cuma sekarang sudah merancang ke gerbang perkahwinan, dari merisik jatuh ke tunang dan kahwin. okay puas dengan jawapan aku? terima kasih yang nasihat2 aku kata aku mcm2. aku terima. yelah, nobody is perfect. Tentang status, masih single but single to engage. harap semua jelas dan takdelah sound direct kat fb aku ke kt sms ke, sbb aku sebenarnye part time je dalam dunia iinternet. yang lain aku dunia nyata, bukan internet.

wasaalam.


notaKaki:dedahan kedua, tentang perempuan penipu besar!