Tuesday, May 4, 2010

Welcome Back!~

Oh! diam tak diam dah lame giler aku tak update blog. sungguhlah sebok dengan macam2 hal. selama tak update blog, mcm2 udah terjadi dan nak terjadi. heheheh. kelmarin aku ke langkawi tgk site. 2 hari kesana, dan balik hari ahad tgh malam. esoknye pule iaitu isnin, aku ke melaka tgk site lagih. waduh2. kerja2. tatau dah nak cite pe... ase n ye takde kot org bace beloh ni. so aku nak merapiks la sorg2. hehehe. kat bawah ni koleksi gambar campur2 dalam tempoh beberapa minggu dan lepas dan ari lepas. wah. merapiks gile ayat. lepas ni free, leh ah update belog lagi. oklah.. daaa~~


gambo d langkawi. otw ke pantai chenang. kereta sewa rm120 tapi mcm sengal!
dengan bateri kong nye. asyik2 mati enjin. dahlah kete lame lak tuh! hampas! mentang2 1 may. sume mahal! huh!

di pantai chenang time sunset. best wooooooo.

ni gambar semalam, lepas tgk tanah, aku n "kawan2" g supper kat hotel di Ayer Keroh. Balek jam 2 pagi ok! penatttttttt.


otw balik melaka semalam bawak 160-180kmj. gile kan?

ni gambar baru tangkap tadi. syok sendirik.

ni gambar last week, karok kat wangsa walk. bersama yg tersayang :) siap cuti lagi time nih nak teman kerja. mekaseyhla syg! :P


gambar last week bersama aiza n zul. sehari sebelom berangkat ke langkawi. sayang gile dengan aiza n zul! cayalah korg! nantikan sesuatu dr aku :))


gambar siang sebelom nak ke langkawi. bleh g soping kat parkson. kak umai mekap wooo,,
hahahha. cayalah. kat booth clinique.


oklah.. tatau nak update apa. jumpe lagik!!