Wednesday, June 30, 2010

Nak ni! :)



tapi nak letak katmana ? Hurmm.

my BFF

oh ! pls ! dont! :p

zul n gorgeous tasha :p

me and aiza natasha

mr Zul :)

all the best for US!

Date Taken - 31 May





i misseverymomentwith u

The Orion

The Orion was completed sometime in 2006.
The Orion comprise of one block of 36-storey condominium with 202 units luxury condominium and incorporated with 7 levels of carpark with 506 carpark, 2 levels of breezeway, 27 level of luxury condominium and 8 units per floor with various type of design offering the elements of comfort and exclusivity.

The Orion is located on Jalan Tun Razak opposite the National Library and only 1.8km away from Kuala Lumpur City Centre.

Project : The Orion Condominium
Location : Jalan Tun Razak, Kuala Lumpur
Property Type : Condominium
Tenure : Freehold
Built-up Area : 1,161 - 4,558 sq.ft.
Total Units : 202


source:
http://www.cbd.com.my/property/12949/klcc-orion-condominium











:) pray pray pray :)

BlueS Zehan



Sharing is caring. Pics taken on 18May2010. I miss You.

Malacca Historical City

Aku baru pulang dr Melaka. Oh. Mealak Lagi. berapa banyak kali daaaa aku g melaka tahun ni. Harini seronok dapat pergi melaka dengan team kesayangan aku. Aiza, nahar n zul. seharian kami bersama. dr hal tanah kepada hal "orang". syukur kami pergi dan pulang dengan selamat nya.

aku harap dan berdoa, semoga segala perancangan di permudahkan dann berjaya mengikut perancangan. Ameen.

Aku sayang sangat pada kawan2. InsyaAllah, walaupun lepas aku berkeluarga nanti, aku akan tetap bersama kawan2 aku. insyaAllah. Ameeenn!



*gambar hiasan.* HS Car sticker. berminat?belila! RM10 jek! :p

Monday, June 28, 2010

Thanks guys

We had wonderful Team :)

with aiza
nahar n zul

Love u guys!♥
G A N B A T T E !

Chocolate Lounge, Ecurve

Yummmiess!
belgium waffle with ice cream

tatau motif

chocolate affair ♥

happy!

Sunday, June 27, 2010

Outstation + Shopping


next month akan ke luar kota. muahaha. kemana? nanti balik mesia baru gtau kemana. tjuannye mau membeli sedikit2 barang dan mau berbincang2 utk apa yang boleh dibincangkan.

semoga selamat pergi dan selamat pulang :)


My Mum is Amazing- Allah Knows

Puan Rozita Bt Naamat
*i ♥ u*


Tik Tok Tik Tok


Sedar tak sedar tak sedar masa ceat benar berlalu..kurang dr 3 bulan umat islam akan menyambut ramadhan diikuti sywal, dan dengan itu juga kurang dr 4 bulan persediaan yang aku kene siapkan sebelum melangkah ke alam seterusnya. Oh. macam tak sangka, macam bermimpi. Rasa macam baru sangat 2010 ni. 2010 ni paling bermakna sebab macam2 dah aku lalui dan jadi. pahit, manis, masam, semua2lah aku dah rasa. Yang manisnya tak terkata, yang pahitnya, malas nak ingat.

Berbalik kepada next move", sampai sekarang ni pun masih mencari, men survey dan mcm2 lagi. Alhamdulillah syukurlah..ade trimma 2 3 offer utk tajaan bende2 len. muahaha. sonok. kan best kalau kawen nti pon camni. hakhak. takpela.. aku Percaya Kepada Rezeki. semua org ade rezeki masing2. cuma cepat lambat je.

Lepasni banyak sangat bende nak kene berubah, personaliti, penampilan, pergaulan, percakapan dan macam2 lagi.

Yang penting skrg ni, aku benar2 dah bersedia utk menempuh alam seterusnya. Kuat tak kuat belakang kira, sekuat2 akupun, cengeng tuh takleh ilang gak! ayyyyaaaakk!

Buat soulmate, terima kasih kerana sudi hadir dalam hidupku. Aku tersangatlah sayang sayang pada insan yang bernama Abdul Aziz Che Ahmad. Moga segala urusan dipermudahkan oleh Nya. ♥

gambar ummmi tangkap. :)

Potrait Shoot at Taman Metropilitan Kepong

alhamdulillah. semuanya berjalan lancar. thanks to Aiza Natasha, Nahar, Zul, Ta'a, Syikin, Chem, Syafiq dan semua yang mengambil bahagiaan dalam menjayakan potrait shoot. congrats for a good job. Welcome For New Talents :)

beberapa gambar utk dikongsi :)







after potrait shoot ke Pavillion,



eh, kecik plak!


so sad tak ade gambar dengan aiza. takpe nanti tangkap lagi kay dear aiza :)



Thursday, June 24, 2010

Jaden Smith

Who is he?


Jaden Christopher Syre Smith (born July 8, 1998) is an American child actor, rap artist, dancer, and the son of Will Smith and Jada Pinkett Smith. He is known for his roles in the films The Pursuit of Happyness, The Day the Earth Stood Still, and the 2010 remake of The Karate Kid.


Career


Smith made his film debut in the 2006 film The Pursuit of Happyness as Christopher, the son of Will Smith's character, Chris Gardner.

For his role, Smith won the award for the Best Breakthrough Performance at the 2007 MTV Movie Awards. At the 79th Academy Awards, Smith presented the awards for the Best Animated Short and the Best Live Action Short, along with acting nominee Abigail Breslin.

Smith next appeared in the 2008 Keanu Reeves remake of the 1951 classic sci-fi movie, The Day the Earth Stood Still,starring as Jacob.

In 2010, Smith starred in The Karate Kid, a remake of the 1984 film.Smith rapped alongside Canadian singer Justin Bieber in the song "Never Say Never".


Personal life

Smith was born in Malibu, California. He is the half-brother of Trey Smith. Along with his younger sister Willow, he is homeschooled.Smith is of African-American, West Indian, Creole, and Portuguese Jewish ancestry.

Smith, along with his sister, Willow, are youth ambassadors for Project Zambia in conjunction with the Hasbro corporation-which helps children orphaned by AIDS in Africa.




Never Say Never

Lepas tonton cerita The karate kid, rase jatu hati kat Jaden Smith nih. Cerita nni sgt lah best. Budak nye cute, susun jalannye terbaik. Takrugi lah tonton cerita ni. Banyak moral yang boleh kite belajar.

Antara yang aku dapat:

1. Never say never
2. Fokus dalam sesuatu hal
3. Bagaimana menghadapi musuh supaya die boleh ikut pada kite.
4. Disiplin dalam kekemasan.
5. Tolong menolong antara yang lemah dan yang kuat.
6. Jangan putus asa!

ade nak tambah sikit, setiap kita buat pasti membuahkan hasil, yang PENTING,

DON'T GIVE UP

Tuesday, June 22, 2010

Congratulations Buya!

Important families are like potatoes. The best parts are underground. :)

my buya ♥

my precious :)

families

C O N G R A T U L A T I O N S
D A D !