Sunday, June 27, 2010

Tik Tok Tik Tok


Sedar tak sedar tak sedar masa ceat benar berlalu..kurang dr 3 bulan umat islam akan menyambut ramadhan diikuti sywal, dan dengan itu juga kurang dr 4 bulan persediaan yang aku kene siapkan sebelum melangkah ke alam seterusnya. Oh. macam tak sangka, macam bermimpi. Rasa macam baru sangat 2010 ni. 2010 ni paling bermakna sebab macam2 dah aku lalui dan jadi. pahit, manis, masam, semua2lah aku dah rasa. Yang manisnya tak terkata, yang pahitnya, malas nak ingat.

Berbalik kepada next move", sampai sekarang ni pun masih mencari, men survey dan mcm2 lagi. Alhamdulillah syukurlah..ade trimma 2 3 offer utk tajaan bende2 len. muahaha. sonok. kan best kalau kawen nti pon camni. hakhak. takpela.. aku Percaya Kepada Rezeki. semua org ade rezeki masing2. cuma cepat lambat je.

Lepasni banyak sangat bende nak kene berubah, personaliti, penampilan, pergaulan, percakapan dan macam2 lagi.

Yang penting skrg ni, aku benar2 dah bersedia utk menempuh alam seterusnya. Kuat tak kuat belakang kira, sekuat2 akupun, cengeng tuh takleh ilang gak! ayyyyaaaakk!

Buat soulmate, terima kasih kerana sudi hadir dalam hidupku. Aku tersangatlah sayang sayang pada insan yang bernama Abdul Aziz Che Ahmad. Moga segala urusan dipermudahkan oleh Nya. ♥

gambar ummmi tangkap. :)