Friday, July 9, 2010

Delifrance

delifrance. yeay

sekarang dah aku dah ada aktiviti baru, maksud aku bukan skrg ni, tapi semenjak 2bulan yg lalu. tiap hari khamis, aku akan breakfast+lunch dengan my ummi di delifrance ampang point. baru ni aku g makan, my sis humaira alhusna un ada sekali. byk yg kami discuss2. dari hal tanah, business samai soal kahwin. semuanya yang baik2 saja. family aku adalah yg terbaik untuk aku mendengar pendapat mereka.


with my ummi

lepasni, apa2 yang aku buat yg tak direstui oleh family aku, aku tanak buat dah. takut jadi masalah kat aku. lebih2 lagi dengan sikap aku yang keras kepala dan cepat marah. tapi sebenarnya aku cepat cool dengan 2 perkataan.remember friends? "terima kasih" dan "minta maaf". ego aku dahlah tinggi.aku pun benci sikap aku. tai aku berhara aku dapat berubah sebelum mendirikan rumah ttangga,. Insyaallah.