Tuesday, August 31, 2010

Photo shoot Hari Raya HS (7 august2010)


sebelum kita beralih kepada post bersama yang tersayang.. singgah dulu ke Post photo shoot Hari Raya HS yg lepas. Okay, tujuan photo shoot ini diadakan adalah bagi menyediakan portfolio kepda semua talent yg baru berdaftar bersama HS dan masih belum punya portfolio lagi. Selain itu, photoshoot ini telah ditaja oleh satu-satunya pengusaha kedai kasut, PEREMPUAN dan Melayu. Di Malaysia, Kedai Kasut pemilik nya melayu yg pertama adalah daripada Ketua Usahawan Wanita Malaysia iaitu kak zai. Beliau mempunyai beberapa cawangan kedai kasut di sekitar damansara.

Apa yang menarik tentang kasut-kasutnya adalah, bahan buatan membuat kasut dan kilang pembuatannya adalah SAMA kilang dgn kilang yg membuat kasut-kasut vincci serta jenama yg terkemuka yg lain di Malaysia ini. Jadi, marilah kita sama-sama support org kita punya barang.

Oh ya, btw, antara kedai kasut beliau terletak di Carrefore Kota Damansara. Dan di dalam carrefore ni kedai kasutnya bernama "New Spirit".

Berbalik kpd photoshoot td, gambar-gambar photo shoot akan keluar di beberapa majalah utk hari raya nanti. So, welcome for Our New Talents! :) Terima Kasih kepada yang bekerjasama, Nahar , Zul, Abg Kerol, Kak syafid, Yusry dan Ana. :))


antara Koleksi kasutnya yg sesuai dibawa raya


kami semua memakai New Spirit! :)

Alhamdulillah.