Monday, October 11, 2010

Getting Engage !


0.O bolatbolat!
(gambar shoot kt studio,byk lagi :)nti upload )

HS Photo Shoot 10-10-10

Tarikh 10-10-10, aalah tarikh dimana ramaiiii sangat org yg melangsungkan perkahwinan. Bulan 10 tahun ini amat unik sekali diaman, terdapatnya 5 minggu, 5 hari Jumaat dan 5kali weekend. Waktu ini hanya terjadi pada 835 tahun sekali dan ianya adalah fakta! :)

Pada 10-10-10 yg lepas, saya dan team HS telah mengadakan photoshoot yg bertempat di batu caves, sebelum ni kami menyewa dengan org, insyaAllah..lepas ni bersama bisnes:) thanks to abg mar, dan rakan2 bisnes yg lain yg sudi menJV, harap kita sama sama akan maju dan maju dan MAJU.... :)

Tahniah kepada semua talent baru kerana telah menjadi Talent Kami secara Rasmi. Congrats an thanks for becoming our talent!! :)

setup2



zul :)



lepas dr Photoshoot, tu , aziz tetibe dtg studio nek motor die.. tetibe die ajak g smewhere..ngatkan g soping ke.. ape ke..upe2nye gi sini..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Sungai Sedayu, Gombak :)

peace! :))

Best2!

notaKaki: Terima Kasih kepada seua yg melibatkan diri dalam Photo Shoot yg lepas!

Hari Berehat, setelah Pulun utk "sesuatu" !

Last week 3 hari sebelum weekend amik memenatkan saya, mengupah 1 group utk siapkan kertas kerja, dan 1 group dalam bahasa english. me? jadi un-official Valuer :p boleh plak iktiraf diri sendiri.. lepas dah siap semuaanyaaa, jengjengjeng.. saya dan aziz menghabiskan asa bermain game feveret kami..... kali ni main kat wangsa walk. memang best, best best. badan pon sihat! yeayy! :)


gatal namenye ;)

bajet mamat ni nak menang :p


tengok aksi yg sangat memualkan. kasihan si aziz, buya kompem tgk ni:p muahahahah!


teng tenenggg!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

muahahaha. selalu semangat nak bergambo die ni!


notaKaki: saya kalah sebab aziz suka main kotor. suka sepak2 time main game ni.

Rumah Baru Ummi !

Alhamdulillah, niat untuk bagi my bonda duduk rumah baru sebelum saya berkahwin, tercapai. Terima Kasih kepada Bapak tiri jugak yg ade membantu... Semuanya dah selesai,progress dari sebelum bulan puasa lagi.. baru selesai. InsyaAllah bulan 11 akan pindah sepenuhnya.:) Sekarang tgh progress ngecat mengecat. Lokasi di Kota Damansara.



notaKaki: ada juga "SESUATU" buat ayahanda saya yang paling saya sayang :))

Mommy - To- Be !

last week lagi. heheheh. ari khamis yg lepas, kami, me, ummi n kak urya bersoping barang baby. lagi beberapa minggu shj kak urya akan bersalin. Ummi paling excited, dr kak urya 6 bulan mengandung die dah siap belikan mcm2 brg baby. Bertuah lah badan cucu pertama! :)

hurriyah alhusna

nak gak selit

ummi n kak urya

lepas tu makan KFC :) yey

Dominos Dan Beraya Rumah My Cs, Hurriyyah Alhusna :)

Last week me n aziz beraya kerumah my cs, di Ampang. InsyaAllah, lagi beberapa minggu my cs akan menjadi Ibu. Seronok dan tak sabar sebab ini anak saudara saya yg pertama! :))

takde motif

tembam nye loh

nak semakkk


notaKaki: seronok bile berkumpul bersama :)

Beraya pada 1 Oktober

Abg lan adalah abg angkat saya merangkap kawanAziz, juga pemagkin semangat saya dalam business dan membuka mata saya tentang peluan peluang yang ada. Abg lan juge banyak menngajar selok belok bahagian marketing, consultant didalam hartanah dan perniagaan. Thanks Abg Lan.

aziz me n abg lan

kak fath n nikman

again


US! :)

Tahniah Fatin Hazwani!

Fatin ni kawan saya semasa belajar di SAMTEN dulu. Memang cukup rapat dengan dia. 3 oktober yg lepas, die selamat ditunangkan dengan bakal suami nye, iaitu Helmi. Tahniah Fatin! i ♥ u!

Gambar2 sehari sebelum Fatin Bertunang.

me n fatin

friendship forever :)

kak fath n fatin

again


Gambar-gambar semasa ditunangkan :) (3oct)

shamim, fatin n me

hantaran2. cantik

chantikk fatin :)


:)

Tahniah !

Friday, October 8, 2010

Alhamdulillah, Termakbul Doa

harini 8 oktober 2010, sekali lagi ku panjatkan kesyukuran kerana doa dimakbulkan. walaupun 2 bulan menanti, akhirnya, dikabulkan. syukur alhamdulillah. dulu pernah berbincang dengan aziz. sebelum bertunang, kereta mesti dah keluar. alhamdulillah, harini dapat panggilan yang dinantikan, Stok kereta dah ada. Semuanya dah selesai. Alhamdulillah. Lepas ni tak adalah terbeban lagi dengan minyak merc yang memang sangatlah tinggi. Tercapai juga hajat untuk memiliki Kereta Honda. Tata Mercedes. ! :) (tapi mungkin akan pakai untuk function-function atau meeting tertentu sahaja)

notaKaki: Syukur Syukur Syukur ! Sesungguhnya, hajat tak akan tercapai tanpa Usaha , Doa Dan Tawakkal. Alhamdulillah !

Wednesday, October 6, 2010

Whopper For RM1 & Raya Lagi !

Alhamdulillah, Hari ni tamatlah sudah puasa 6 saya. Syukur sebab dapat habiskan puasa 6 tahun ini. Raya Lagi! :p Sempena penutup puasa 6 saya, saya meraikannya dengan Whopper dan bermacam-macam lagi. Ops. kata diet? Ha, utk pengetahuan, saya diet dengan susu slim diet - II. Susu ini MESTI diambil dengan daging dan ayam atau seangkatan dengan nya, baru die berkesan. Setakat ini baru hilang 3 kg. Memang rasa kat tang perut. Harap2 sempatlah sebelum 27 ni nanti. yeyyu!

Pasal Whopper ni, harini 6/10/2010 sahaja ade promosi sempena meraikan pen-support2 whopper. Katanyalah. But for me, sebenarnya diorang ni nak tarik orang / perkenalkan pada org lagi jenama mereka "Burger King" pasal harini juga akan tamatlah promosi "Triplecheese" beger dr McD. so mesti ramai berduyun2 nak makan triple chesse, so mereka pun buatlah promosi whopper ni. Persaingan lah ni. Bersaing secara sihat takpe. sama sama nak majukan. Okaylah, sebenarnya tgh meeting pasal paper work pojek mega yg tak berapa mega. pasni sambung balek. daa!



notaKaki: kelakar dengan sorang minah ni yang suka "ikutikut" cara aku. org g indon die nakg indon, org wat bisnes, die nak buat bisnes, org dtg merisik, die sebok nak kawen. eh, pilihlah jalan idup kau sendiri. one more thing, hutang aku bile nak bayar? nak kene sumbat balik ke?

Tuesday, October 5, 2010

Majlis Merisik 10 Syawal 1431

I'm so rushing. Gambar dulu, cerita kemudian. Take care all ;)