Wednesday, October 6, 2010

Whopper For RM1 & Raya Lagi !

Alhamdulillah, Hari ni tamatlah sudah puasa 6 saya. Syukur sebab dapat habiskan puasa 6 tahun ini. Raya Lagi! :p Sempena penutup puasa 6 saya, saya meraikannya dengan Whopper dan bermacam-macam lagi. Ops. kata diet? Ha, utk pengetahuan, saya diet dengan susu slim diet - II. Susu ini MESTI diambil dengan daging dan ayam atau seangkatan dengan nya, baru die berkesan. Setakat ini baru hilang 3 kg. Memang rasa kat tang perut. Harap2 sempatlah sebelum 27 ni nanti. yeyyu!

Pasal Whopper ni, harini 6/10/2010 sahaja ade promosi sempena meraikan pen-support2 whopper. Katanyalah. But for me, sebenarnya diorang ni nak tarik orang / perkenalkan pada org lagi jenama mereka "Burger King" pasal harini juga akan tamatlah promosi "Triplecheese" beger dr McD. so mesti ramai berduyun2 nak makan triple chesse, so mereka pun buatlah promosi whopper ni. Persaingan lah ni. Bersaing secara sihat takpe. sama sama nak majukan. Okaylah, sebenarnya tgh meeting pasal paper work pojek mega yg tak berapa mega. pasni sambung balek. daa!



notaKaki: kelakar dengan sorang minah ni yang suka "ikutikut" cara aku. org g indon die nakg indon, org wat bisnes, die nak buat bisnes, org dtg merisik, die sebok nak kawen. eh, pilihlah jalan idup kau sendiri. one more thing, hutang aku bile nak bayar? nak kene sumbat balik ke?