Friday, February 24, 2012

Sayyidul Ayyam












May Allah Bless Our Family!~ Amin!

Thursday, February 23, 2012

Where Should I Start?


Assalamualaikum.. dah setahun dah rasanya tak ber blog..atau maybe lebih.. :p sebenarnye banyak nak di tulis, di simpan dalam diary ni... i called my belog as my diary ;) banyak sangat benda yang nak diluahkan.. di kongsikan.. dan di simpan... nanti anak2 dah besar boleh bace blog mama die.. eceh...

aha.. memandangkan tak tahu apa yg nak dimulakan dulu.. rasa nak mulakan je dengan gmbar2 yg ade dalam lappy ni dulu.. barulah ceritenye.. hihihi



check it out :)





pic taken after 7 days we got married. tgk jari tu ade inai lg..hihii

ni kt putrajaya.. tgk hubby pegang je.. nk pegang mmg tak berani! dgn kucing pun takut :p
* lovelovess *


Wafi & Ummi

i miss them so much :')

Wednesday, February 22, 2012

Wordless Wednesday


a s s a l a m u a l a i k u m !



2012 just begun ;)